Retourneren en Ruilen

Algemeen

Aankopen kunnen geruild of geretourneerd worden als deze niet aan de wensen van de klant voldoen. Roxxz Design hanteert een retourtermijn van 14 dagen. Voorwaarde is dat de klant de factuur heeft en de producten onbeschadigd en niet gebruikt zijn. De producten dienen voorzien te zijn van de originele doos en verpakkingen, en naar behoorlijke wijze te zijn verpakt. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

Retourneren

Online aankopen kunnen alleen geretourneerd worden met een ingevuld retourformulier. De klant verpakt de retour te zenden artikelen in de originele verpakking. Indien het product met de post kan worden verstuurd kan dit worden verzonden naar het retouradres: Spaarneweg 75B, 2142 EP Cruquius. Producten die niet via de post kunnen worden verzonden zullen moeten worden gebracht of opgehaald. Afhankelijk van de locatie van de klant zullen voor het ophalen transportkosten in rekening worden gebracht van €65,-. Zodra wij de retour hebben verwerkt en aan alle voorwaarden voor ruilen en retourneren is voldaan, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op de rekening waar de betaling mee is voltooid. In alle gevallen geldt dat de retour eerst zal moeten worden doorgegeven aan Roxxz Design. Hier kan het contactformulier voor worden geraadpleegd.

Retourneren of ruilen in de winkel

Het is mogelijk aankopen te ruilen of te retourneren in onze showroom in de Cruquius. Als voldaan is aan alle voorwaarden voor ruilen en retourneren van de online aankoop wordt het factuurbedrag binnen 14 dagen teruggestort op de rekening of creditcard van de klant.

Verzending

Roxxz Design is niet verantwoordelijk voor problemen die zich voordoen tijdens het retour zenden van artikelen. Bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend): goederen die beschadigd raken tijdens verzending of verkeerd bezorgd worden. Roxxz Design adviseert daarom een verzender te gebruiken die de waarde van de retour gezonden artikelen verzekerd en de klant een bewijs van verzending geeft, of het product op te laten halen. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant en worden niet vergoed door Roxxz Design.

Retourformulier

Het retourformulier dat u bij uw bestelling ontvangt kunt u ook hier bekijken of printen.