Over Roxxz

Wij vertellen graag wat over ons. Bij Roxxz vinden wij maar één ding belangrijk: een wereld creëren waarin schoonheid en kwaliteit niet duur hoeven te zijn. Daarom maken wij de mooiste meubels van designerkwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Zo kan iedereen genieten van een inrichting die bij je past.

Breed assortiment

Ons assortiment bestaat uit een breed aanbod van diverse meubels en accessoires rondom het huis. Bij ons vind je een ruime selectie van de mooiste banken, stoelen, lampen, kussens, plaids, dekentjes en andere woonaccessoires. Voor iedere ruimte in huis hebben wij passende meubels. Of dat nu een nieuwe bank voor in de woonkamer is, decoratieve kussens voor de slaapkamer, een eyecatcher of een nieuwe lamp in de hal – wij hebben het.

Duurzame kwaliteit

Bij al onze meubelen staat kwaliteit en duurzaamheid bovenaan. In het hele productieproces besteden we hier veel aandacht aan, zodat alle meubels en accessoires kwalitatief hoog scoren en tegelijk zo duurzaam mogelijk zijn.

Ervaren team

Roxxz heeft al meer dan 10 jaar ervaring. Zo kunnen wij jou dus de beste service bieden. Wij hebben kennis en kunde in het gebied van meubels en helpen je graag bij je vragen. Mede door onze ervaring en ons ervaren team kunnen wij dus garanderen dat je 100% blij zult zijn met je nieuwe aankoop.

Shop onze artikelen online of kom een keer langs in onze showroom in Cruquius.