Zo haal jij de herfst in huis!

Zo haal jij de herfst in huis!

De wisseling van de seizoenen is begonnen en de herfst staat voor de deur! Het mooie weer buiten is (helaas) voorbij. Het is dus tijd om weer wat warmte in huis te halen. Nu het buiten kouder en donkerder wordt, is het tijd voor kaarslicht, dekens en extra gezelligheid. Met een beetje creativiteit creëer je een gezellige herfstsfeer in je interieur. Niets is fijner dan een serie te kijken vanuit je luie stoel of vanaf je comfortabele bank van Roxxz in de woonkamer! Zo blijf je maandenlang comfortabel en warm. In dit blog lees jij de best tips en tricks om de herfst in huis te halen. 

Herfstkleuren toevoegen aan je interieur

De warme herfstkleuren in huis halen is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is op zoek gaan naar inspiratie. En, hoe makkelijk is het om gewoon de kleuren van de herfst te gebruiken, denk aan oker, roestbruin, donkeroranje en bordeaux. Deze kleuren geven je interieur warmte. Je hoeft niet natuurlijk niet meteen de hele muur te schilderen. Met woonaccessoires in deze kleuren maak je je huis net zo comfortabel. In ons assortiment vind je diverse items die de herfstkleuren implementeren.

Een warm thuis maken met zachte materialen

Voeg dit najaar warme en zachte materialen toe aan je huis. Accessoires zoals plaids, kussens en tapijten kunnen direct sfeer brengen in je woonkamer. Ook ‘s avonds kan je er lekker op de bank onder wegkruipen. De warmte van de kamer wordt niet alleen gevoeld door de kleur, maar ook door het feit dat het echt warm is.  

Breng natuurlijke elementen binnen

Natuurlijke elementen zoals hout brengen een warme en rustgevende sfeer in het interieur. Natuurlijke meubels en accessoires hebben vaak warme kleuren en verschillende texturen die het huis gezelliger en warmer maken. Neem dit najaar de elementen uit de natuur mee naar binnen. Ga naar buiten en verzamel materialen zoals bladeren, dennenappels, kastanjes en meer om je herfstboeketten en slingers te maken.  

Warme, sfeervolle verlichting

De juiste verlichting geeft veel sfeer aan een woning en zorgt voor een bijzonder gezellige sfeer. Een mooie hang-, vloer- of tafellamp kan naast gezellig kaarslicht een groot verschil maken. Het is belangrijk dat de lamp geen hard, fel licht uitstraalt.  

Neem eens een kijkje op onze website Roxxz.nl, wellicht dat je een paar mooie exemplaren tegenkomt die de warme kleuren van dit mooie seizoen met u meebrengt.  

Terug naar blog