Nieuw trendy en betaalbaar meubelmerk; gericht op jong volwassenen

Nieuw trendy en betaalbaar meubelmerk; gericht op jong volwassenen

Comfort, stijl en kwaliteit staan centraal bij de meubels die we dagelijks gebruiken. Hoe beter een meubelstuk aansluit bij onze woonwensen, hoe prettiger het gebruik ervan wordt ervaren. Daarom opent het nieuwe meubelmerk Roxxz vandaag haar digitale deuren. Jong volwassenen kunnen daardoor meubels vinden die afgestemd zijn op hun woonwensen.

Bij Roxxz kunnen klanten terecht voor de aankoop en levering van meubels die helemaal op de trend van het moment zitten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de collectie o.a. bestaat uit producten met felle kleuren en velvet materialen.

Het merk is een initiatief van The Outlet Factory oprichter Ralph de Zwart. ‘’De meubels doen niet onder aan de kwaliteit van de andere merken die we aanbieden,’’ aldus de Zwart. ‘’Het enige verschil is de prijs. Doordat we het zelf ontwerpen en kunnen laten maken kunnen we de prijs laag houden, zodat starters en jongeren ons ook kunnen vinden. Hip, trendy en dynamisch. Dat willen we ook voor hen!’’

Klanten betrekken bij ontwikkeling

Klanten van Roxxz worden betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten en krijgen advies over trends van het moment. “Onze klanten weten precies wat de trend is, welke producten ze willen hebben en welke items niet mogen missen in de woonkamer. Daarom betrekken we ze actief bij de ontwikkeling van nieuwe producten.”

Meer Informatie

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met onze woordvoerder. Indien u ter plaatse de winkel wenst te bezoeken/fotograferen verzoeken wij u dit vooraf kenbaar te maken.

Terug naar blog