Kleurrijke meubels: met één van deze 6 kleuren zit je helemaal op de trend

Kleurrijke meubels: met één van deze 6 kleuren zit je helemaal op de trend

Een roze bank, gele stoelen of rode kussen, tegenwoordig is niks gek meer. Van blauw tot candy kleuren, alles komt voorbij. Ben je van plan om je woning een make-over te geven? Ga dan eerst even de nieuwe kleurrijke trends na. Want je wil natuurlijk wel meegaan met de trends!

1. Donkerblauw

Een echte statement kleur is blauw. Blauw staat voor vrijheid, macht en arbeid. Deze kleur trekt meteen alle aandacht binnen het interieur. Niet alleen op de muur, maar juist ook als de kleur van meubels. Een blauwe bank in de lichte kamer ziet er bijvoorbeeld geweldig uit. Wil je origineel zijn? Dan ben je dat met deze kleur zeker weten. Meubels met een donkerblauwe kleur krijgen meer karakter dan met een zwarte laag verf.

Daarbij is de kleur makkelijk te combineren met andere kleuren en hoef je daar dus niet bang voor te zijn. Zo staat donkerblauw met okergeel of oudroze onwijs gaaf, en zo zijn er nog veel meer mooie combinaties.

2. Pastelkleuren

Lichte/zachte kleuren en pastelkleuren zijn trendkleuren. Denk bijvoorbeeld aan lila, licht roze en blauw. De lichte tinten staan voor een nieuw begin. De lichte kleuren worden gecombineerd met donkere tegenstanders. Kies je voor een lichte muur ga dan voor een donkere kleur meubels. Bijvoorbeeld lila muren en paarse meubels. Combineren met leuke gekleurde woonaccessoires voor een geheel samenhangende look. Alles kan en mag, wees vooral niet bang kleuren te gaan combineren!

3. Candy Kleuren

Candy Kleuren? Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar vergeet deze kleuren niet! Denk bijvoorbeeld aan de kleur roze net zoals een suikerspin. Of blauw, groen en alle kleuren waar je aan denkt wanneer je candy hoort. Hoe gaaf is een bank in een van deze kleuren of een aantal eetkamerstoelen. Net zoals bij de pastel kleuren wees vooral niet bang en creëer jouw perfecte look.

4. Groene kleur

Groen hoort ook bij de kleurtrend van 2021, en dan hebben we het vooral over natuurlijke tinten zoals mosgroen en olijfgroen. Niet alleen in de vorm van planten, want ook muren en meubels mogen dit jaar de groene kleur krijgen.

Mensen voelen zich thuis in de kleur groen. De kleur is warm, vrolijk. Met deze kleur kun je ook nog eens voor elke stijl kiezen zoals bijvoorbeeld een landelijk, industrieel of tropisch interieur.

5. Grijze kleur

Grijs is echt weer een terug opkomende trendy kleur. Grijs is lekker stoer en rustig en zorgt daardoor voor een veilige thuisbasis. Ga bijvoorbeeld voor een rustige antraciet grijze bank die je juist goed kan combineren met meer kleur zoals pastel, oker, groen of goud in de rest van de styling.

6. Bruine kleuren

Bruin is het nieuwe zwart! De bruine kleur zorgt voor een zachte en warme sfeer. Het doet je denken aan de natuur en geeft een gevoel van rust en ruimte. Daardoor is het niet meer weg te denken uit verschillende interieurs. Het is goed te combineren met andere kleuren, maar vaak wordt bruin met bruin gecombineerd. Alle tinten bruin zijn toegestaan hiervoor.

Wij kunnen je garanderen dat het met deze 6 trendy kleuren helemaal goed moet komen. Heb je nu niet helemaal de kriebels om lekker aan de slag te gaan in huis? Laat gewoon je creativiteit aan de gang gaan, alles kan en alles mag! Neem een kijkje in onze shop waar de trendy kleuren terug zult vinden.

Terug naar blog