De 3 belangrijkste meubeltrends voor jongeren!

De 3 belangrijkste meubeltrends voor jongeren!

Stiekem dromen wij allemaal van het gaafste interieur dat ook nog eens trendy is. Natuurlijk kun je zoals de oudere generatie rijden naar grote meubelzaken om daar een suffe bank te kopen, maar heel eerlijk: dat willen we natuurlijk helemaal niet. Wat wij willen is meegaan met de trends van nu. We zijn jong en moeten hip zijn! Maar wat zijn nou de belangrijkste meubeltrends van dit moment?

1. Velvet

We kunnen er niet omheen: velvet is hot! Deze unieke stof is niet alleen onmisbaar in de modewereld, maar is ook in je interieur niet meer weg te denken. Interieurontwerpers over de hele wereld omarmen deze trend en gebruiken fluweel (hetzelfde als velvet) in meubels, accessoires en zelfs wandbekleding. Door velvet te gebruiken, kun je een elegante en chique sfeer aan het huis toevoegen en tegelijkertijd een moderne uitstraling creëren. Iets waar jullie jongeren meer dan blij van worden.

Neem als voorbeeld de te gekke roze velvet bank op het kantoor van Bas Smit. Jullie hebben die vast vaak genoeg op instagram voorbij zien komen. Wát een eye-catcher is dat.

Nog niet gezien? Klik dan snel op de link hieronder!

https://www.instagram.com/p/CCJFQdBlPyp/

Zie jij hem al staan in je woonkamer, of misschien wel je slaapkamer of waar je hem maar wil hebben? Wij zijn in ieder geval helemaal fan!

Als je budget het niet toelaat om een chique fluwelen sofa of fauteuil aan te schaffen, dan zijn velvet sierkussens of andere accessoires de perfecte manier om een touch of velvet aan je interieur toe te voegen. Kies voor een mooie accentkleur die helemaal past bij je meubels.

2. Industrieel

Ook industrieel komt steeds vaker voor. Lekker stoer met veel donkere kleuren en staal. En dan met name zwart staal, helemaal van nu.

Industrieel mag dus zeker weten niet ontbreken in dit artikel. Zeker wanneer je het combineert met hout, zoals een grote houten tafel met stalen poten, ben je volledig on trend.

En vergeet dan ook de verlichting niet. Een grote industriële lamp maakt je interieur helemaal af. De lampen die vroeger in fabrieken hingen, hangen dan te shinen boven jouw eettafel. How cool!

Om wat meer sfeer te geven aan de industriële omgeving heb je de mogelijkheid om een aantal groene planten toevoegen of wat houten accessoires. Zwart en goud is een gouden combi. Een gouden spiegel, schaal, lampen, kaarsenhouders of wat je maar kunt bedenken. Deze combi zorgt ervoor dat je het echte ‘wow’-effect creëert.

Hieronder vind je een van onze favorieten. Een van de tig voorbeelden die te vinden zijn met een te gekke industriële wand.

https://www.instagram.com/p/CMePvRzl1KZ/

3. Kleurrijke meubels

Put some color in the room.

Kleur, kleur en nog eens kleur! Een van de drie belangrijkste meubeltrends waar we helemaal blij van worden. En dan hebben we het niet over één kleur, maar juist heel veel verschillende kleuren door elkaar. Het is wat gewaagd, maar het resultaat is prachtig. Durf jij het aan? Een gekleurde bank, wand of stoel?

We hebben een aantal voorbeelden opgezocht ter inspiratie. Er is bijvoorbeeld voldoende inspo te vinden op de Instagram van Mindy Schroor.

https://www.instagram.com/mindy_schroor/

Of kijk binnen bij deze te gekke woningen gestyled door Theo Bert Pot:

https://www.instagram.com/p/CMQDT-JFlCU/

& nog een…

https://www.instagram.com/p/CMNTxu2laOb/

Vind je het net te druk worden? Kies dan voor een witte basis. Speel lekker met kleur in de meubels en accessoires. Ga zelf lekker aan de gang met verschillende kussentjes op de bank of waar dan ook. Wissel kleur met patronen en prints af. Zorg er in ieder geval voor dat het je eigen kleurrijke paleis wordt! Zo ben je helemaal hip en on-point.

Weet je na het lezen van de belangrijkste meubeltrends niet waar je moet beginnen met zoeken? Neem dan een kijkje op onze website! Zodat jij zo snel mogelijk plezier kan hebben van je droomhuis!

Terug naar blog